Шест съвета за закупуване на дрехи

Независимо дали купувате дрехи за бременни онлайн или в магазина – или просто става чрез дрешниците на миналото бременни приятели – да знаят какво да търсят, защо да го търсим, и като се има предвид променящите се нужди ще ви даде възможност да се създаде правилната гардероба за вас ласкателно през цялата бременност.

TIP 1: Size Matters

Жените често се казва, за да изберете дрехи за бременни в същия размер, те носеха от преди бременността, но това не е толкова просто. Първо, не всички дрехи за бременни са предназначени за размери от преди бременността. Повечето, но не всички, от които са, така че си струва да направя малко проучване на марката или да се опита на елементите. Ако можете да прочетете етикетите на дрехите за майчинство да разберете дали те са предварително свил и как те основават оразмеряване.

Имайте предвид, че тъй като с напредването на бременността, теглото си може, също. Разгледайте следните три жени:

Жена ми приятел, нека я наречем Girlfriend # 1, премина през цялата си бременност без да получи някаква тежест, но тя е била 30 паунда натежат да започнем с това.

Друга приятелка, да речем Girlfriend # 2, който е най-идеалното си тегло, когато е забременяла, вече е спечелил 20 паунда в първия си триместър. Тя е в своя втори триместър сега и не наддава толкова бързо.

По време на бременността ми, от друга страна, да поставя на над 50 паунда.

Всеки от нас жените ще имат различни нужди за закупуване на дрехи майчинство.

Girlfriend # 1, например, е в състояние да си купите дрехи за бременни въз основа на нея размер от преди бременността, и не трябва да се правят каквито и да било покупки майчинство, докато по-късно през бременността си, когато коремът й „показа.“

Girlfriend # 2, от друга страна, трябваше да се намери майчинство панталони и дъна в първия си триместър. Тя е също така в състояние да купуват дрехи майчинство въз основа на нея размер от преди бременността, защото я наддаване на тегло е най-вече в корема й.

Аз бях с размер 8, когато забременях, но се изкачи до 10 и след това на 12 от време дъщеря ми се роди. Имам тип пясъчен часовник на тялото, така че имам пълни гърди и широки бедра. По време на бременността, те двамата имаме много по-голям, а аз просто не може да се побере в размер на 8 дрехи майчинство. Когато тялото ми се промени и попълнени ми изисква да размер до.

Съвет 2: The Fit Може ласкае – е или не

В опит да се сведе до минимум купуването на дрехи майчинство, и да се притеснявате, че това, което им се вписва сега няма да ги монтират по-късно по време на бременност, много жени ще правят грешката да купуват размери, които са твърде големи, или закупуване на мъжки дрехи или дрехи плюс-размер. Избягвайте това, защото вие ще се окажете с дрехи за бременни, които са прекалено хлабав и провиснал и нямат „даде“ на правилните места. Освен ако не сте закупуване макси рокля или А-линия обвивка на, насипни, дрехи провиснал майчинство са незавидно. Дори ако сте плюс размер преди бременността, все пак искате да се инвестира в закупуване на дрехи майчинство, за разлика от по-големи плюс размери, така че можете да се насладите на специфична подкрепа, комфорт и напасването на облекло за бременност.

Изберете висококачествени, добре изработени дрехи майчинство с някоя от следните характеристики, които гарантират по-гъвкави, стилна форма:

Ruching (набори): от страна на върховете майчинство; на кръста за майчинство дъна
Модели и всичко-плътни цветове, които създават отслабващ ефект
Екстра дължина на торса за ризи, върхове и рокли
Регулируеми ленти талията, като шнур
По-дълъг торс, за да се осигури пълно покритие тъй като тялото ви расте
Империя талията върхове и рокли
Съвет 3: Fabric е Важна

При закупуване на дрехи за бременни, които се надявате ще продължи през няколко етапа на бременността, изберете високо качество, добре изработени предмети. Идеални дрехи майчинство ще бъдат направени със силни, разтеглив материал, който ще расте с вас, така че те ще останат плътно, ласкателни и поддържащи както си промени на тялото.

Виж за: дишане, мекота, здравина и участък са нещата, за да търсите в висококачествени, удобни дрехи майчинство. Естествените материи като памук, модал, и бамбук ще бъдат меки и дишащи – можете да помогнете с тези бременност горещи вълни и сърбеж, които са толкова чести. Смесен отбора, направена от тези естествени материали, заедно с ликра или ликра достави еластичност, поддръжка и форма на задържане на което трябва да се настанят тялото си, както той се променя.

Избягвайте: Дрехи за бременни не трябва да се „постоянна преса“ или „без бръчки.“ Последни статии са показали, че тези тъкани са обработени с химикали като формалдехид, които са опасни за бременните жени и техните бебета. Вие също трябва да се избегне синтетика като полиестер, които държат на топлината на кожата и облекло с бои, които се трият изключва, когато ги държат. Тези тъкани могат да ви накарат да се много неудобно и каква е ползата от закупуване на дрехи майчинство, които са твърде гореща или сърбеж да се носят?

Един коментар към “Шест съвета за закупуване на дрехи”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *