Струва си инвестицията

Една обща жалба за закупуване на дрехи майчинство, е цената. Когато пазарувате, за да спаси, ти обикновено се сблъскват с по-ниско качество колекции. Лошо направени майчинство дрехи се разпадат бързо в измиване, се свие или не запазват формата, след изпирането, хапче и разнищване, падам върху корема си, се вози нагоре, да ви направи твърде горещо, и сърбеж. Вместо да пазаруват за количество, магазин за качество.

Определете бюджета си за закупуване на дрехи за бременни, след това да се отмени най-малко 75% от него за придобиване на нови, висококачествени, основни части, които ще бъдат в основата на дневния си износване. Някои ежедневни любими струва вашата инвестиция са:

Basic потниците майчинство, Камизолки и тениски
майчинство дънки
Най-малко един майчинство рокля
Чифт черни, шик панталони
майчинство гамаши
В съчетание с елементи от редовен гардероб, тези родилни важното ще ви отведе през сезоните и етапите на бременността в комфорт. Промяна на слоя, както е необходимо само чрез добавяне пуловери, тайна, якета, шалове и аксесоари от редовните си гардероб.

Съвет 5: Изграждане на здрава основа

Преди бременността не би мечтаят да излиза от къщата с лошо прилепнали сутиен, така че не го направя сега! Майчинство бельо е важна основа за бъдещето и се чувствам най-добре. Без право сутиена, си върхове и рокли няма да изглежда толкова голяма, колкото биха могли и ти започваш да бъде доста неудобно. Тъй като гърдите растат и се променят по време на бременността, жените често са объркани за това как и кога да купуват сутиен майчинство – понякога толкова много, така, че те да го пропуснете или да го отложи, стига да мога.

не го правят.

Вместо това се получи себе си една или две наистина добре направени сутиени майчинство, веднага след като имате нужда от тях – да кажем тениска сутиен и Dressier сутиен, или тениска сутиен и сън сутиен. Висококачествени сутиени могат да бъдат Underwire или мека чашка (ако Underwire, търсят наистина гъвкав Underwire, който е бил одобрен от консултанти по кърмене). Те ще бъдат направени от много разтеглив, но се запазва формата материал, който дава възможност за допълнително чаша-помещението, което трябва като с напредването на бременността. Що се отнася до вашия гръдния кош се разширява и се нуждаят от по-голяма група, можете да получите на сутиена удължители за решаване на този проблем, ако възникне за вас.

Висококачествени сутиени майчинство не са евтини. Но това са гърдите ви, дами. се отнасяме към тях с внимание по време на бременността (и кърмене) и ще се избегне страданието повече болка, болки и проблеми, отколкото са необходими и ще се търси и да се чувстваш най-добре.

TIP 6: Експеримент с майчинство аксесоари

Аз не говоря шалове, бижута и чанти, аз говоря за коремни колани, майчинство колани, коремът тайна, „BellaBands“ и подкрепа маркуч.

След закупуване на дрехи майчинство и ги носите за малко, жените се оплакват:

Коремът панели, които падат
Майчинство панталони, които падат
Майчинство панталони или панели, които дразнят техните бутони корема
Майчинство върхове, които не предоставят достатъчно покритие или се вози нагоре
Тъй като други жени са се сблъсквали с тези майчинство дрехи предизвикателства, сега има изобилие от майка-изобретен аксесоари за майчинство да ви помогне. „BellaBands“, например, са в подкрепа, разтеглив коремни ленти, които можете да носите над вашите разкопчани панталони от преди бременността, за да ги накара да продължи по-дълго, или над майчинство панталони, за да държат панела корема на място и да се осигури допълнително коремна подкрепа. BellaBands също допринесе за финансирането на корема си, ако сте облечен върхове, които са твърде кратък, за да покрие си бременна корема.

• The Invisibelt помага панталони нагоре при запазване на безшевна поглед (за да можете да носите тениски и плътно върхове, без да очертават корема панел гледаше през тях).
• коремни колани могат да осигурят облекчение за болки в долната част на корема, гърба или таза.
• майчинство подкрепа маркуч помага за предотвратяване на подуване и скрива краката вени, които често се появяват по време на бременност.
• Коремът тайна се носят под дрехите майчинство да помогне за заключване на влага от корема кремове или масла (вземане на тяхното приложение по-ефективна при предотвратяване на стрии) и защита на вашите дрехи за бременни от оцветяване.

Тара М. Блум има страстен желание за жените да имат сигурни, здрави и уверени преживявания на бременността, раждането и кърменето. Тя е основател и главен изпълнителен директор на Maternitique, ресурс за жени, които търсят естествено безопасни и красиви продукти за майчинство чрез детеродна години. Прочетете повече за майчинство водачи на Тара на своя блог, Materni-Talk.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *