Отдайте офанзива

Сара не можа да се варицела. (Издишайте…) Разбира се, тя не го направи. Тя е генетичен изрод, благодаря на Бога. Това бе огромно облекчение; Аз винаги съм бил воин. Всеки е бърз, за ​​да ми каже, че аз не знам кое е истина тревожно, защото аз никога не съм изправена пред реална несгоди, че аз съм нищо, но незначително лагер, който никога не е виждал големи лига Кървбол. На което аз отговарям, някои от стомните в Triple-A да го направи на специалностите, също.

ДОБРЕ. Не повече бейзболни метафори.

На сутринта след нашата шопинг в Индиана, ето и ето, Сара се събуди с корема. „Той наистина се е случило през нощта,“ каза тя, и развълнувано ми показа червените маркировки, които кръжаха средната част на тялото й като Voldemorted челото на Хари Потър.

„Може би Бабу се чака, докато имах дрехи да носят.“ Тя инспектира пъпа в огледалото, сякаш беше някой друг и се броят на стрии гордо. Тя изглеждаше някак страшно, но тя беше толкова щастлива, и аз разбрах защо: тя най-накрая трябваше физическо доказателство, че тя може да посочи.

Има нещо, което се нарича „корема галерия“, че аз търсех в последно време, и чувство смътно страховито около. Бременните жени представят снимки на голи коремчета, и галерията ги организира от седмица. Това е много, много остър нож с две остриета.

Обърната: Жена ти може да се види как тя се сравнява с други жени. Недостатъкът: Жена ти може да се види как тя се сравнява с други жени. Докато съпругата си напредва добре, предполагам, че това е един добър ресурс. Но когато другите седмица-25ers изглеждат като те биха могли да се покаже, че бебето навън във всеки един момент, и бум на жена ти е все още незначителен, че не е добре. (Sarah нито веднъж не потърси този сайт навън, между другото. Просто я грозник съпруга.)

The издутина не можеше да дойде в по-добро време, защото настроението на Сара започват да се изплаши до смърт от мен. Преди няколко нощи, ние се шегувам за това как никой от нас не се прави много мокро или ястия или почистване или нещо друго – отново – и двамата бяхме смее за това, и след това, почти незабележимо, нещо се промени в очите й. Въпреки, че тя е все още смеейки се, мога да кажа, че не се смееше с мен повече.

„Ние все още шегувам, нали?“ Попитах.

„Не, ние не сме“, каза тя, като смеха й crescendoed в истеричен плач. Бях изумена.

Между ридания тя ми каза, че тя се е почувствала като отвратителен икономка и тя се нуждае от повече помощ от мен и работата й правеше й луд и всичко се разпада пред очите й и бог тя е толкова стресирана.

Запомни обратно в 18 седмица по време на Popcorn тирада, когато си тръгнах и нека Сара се вика? Този път съм избрал за план Б, за да направи нищо и всичко, за да я да спрем подход. Това обикновено включва обещания ти започваш да съжалявате по-късно, като:

„Скъпа аз ще почисти мазето и чиниите и се обадя на човека за определяне на пода и, изглежда, тук, аз съм като изхвърля боклука точно сега, всичко е ОК! Обичам ви скъпи За“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *